14 Temmuz 2012 Cumartesi

Yiyecek Parçaları ile Lida Önemi

Yiyecek parçaları ağızda ilk olarak enzimlerle (bazı operasyonlarda katalizör olarak görev yapan protein molekülleri) ilişkiye geçerler. Bu enzimleri düzenleme görevi ise Lida Yosun kavramasının görevidir. Vücut yakıtının enerjiye dönüştürüldüğü süreçlerin tamamı olan metabolizma yaşamın temel taşlan olan enzimlere sıkı sıkıya bağlıdır. Eğer enzimlerin normal izleyişleri engellenirse hücre motorlarının çalışmaları bozulur ve hastalık ortaya çıkar. Mide salgıları, ince bağırsak boyunca sıralanan pankreas, karaciğer ve salgı bezleri enzimlerinin tümü yiyecek parçaları kendi bölgelerinden geçerken etkide bulunurlar. Bütün yiyecekler ağızdaki ve midedeki maya ve enzimlerin etkisine uğradıktan sonra da, kendilerini sürekli hareket halindeki küçük parmaklara benzeyen milyonlarca yumuşak tüyle kaplı ve büyük bir halıya benzeyen 8-9 metre uzunluğundaki ince bağırsak yüzeyinde bulurlar. Bağırsakların çalışma düzeninin Lida hapı ile ilgisi yüksek olduğundan önem göstermelisiniz. Eğer alınan besinlerin mayalanması ya da kokuşması yüzünden kimyasal işlem anormal hale gelirse, bu işlemin ortaya çıkaracağı ürünler nazik bağırsak çeperleri üzerinde tahrişe yol açar. Kabızlıkla oluşan Lida kullanıcı sıkıntıları temiz bir sinameki harmanlı bitkisel çay kullanılarak ötelenebilir. Bu durumda bağırsaklar ya bu pisliklerden hızla kurtulma yoluna gider ki bu ishalden başka bir şey değildir ya da bu maddelerin çoğalmasını önlemek için kasılarak, kabızlığa veya kan dolaşımının güçlenmesine yol açar. İnce bağırsak son derece duyarlı ve nazik hücre zenginliğiyle, doğal olmayan ve zararlı besinlerin hasarlarına karşı mücadele veren bir organ ve vücudun ilk savunma hattı olarak değerlendirilebilir. Sizin için zayıflama döneminde kullanılacak ekstra desteklerin önemi büyüktür. Hücrelerin iltihaplanmasına ve ölmesine neden olur.

0 yorum:

Yorum Gönder