27 Haziran 2013 Perşembe

Zayıf Olmak Beyninizde Başlar


Burada ince almak ve ince kalmak, kilo vermenize yardımcı olacaktır nadiren konuşulan hakkında gerçekleri
biridir. Bu otomatik pilotta tüm hakkında yaşayan hayat. Bu nedir? Evet, hepimiz hayatta kalmak için otopilot kullanın. Onları düşünmeden günlük görevleri yerine getirmek. Biz yine çok fazla düşünmeden, otomatik şeyler. Ne yazık ki, ne olur biz bize oluyor ve çevremizde ne fark başarısız olmasıdır.Biz çok daha fark öğrenmek zorunda. Sürekli, düşünme hatırlama ve genel meşguliyet ile meşgul edilmektedir. Biz hayatın günlük baskılardan kendimizi korumak için kendimizi etrafında bir koza inşa, biz farkında değildir ve biz çok özledim.Biz hayatımızı çalıştırmak kötü alışkanlıkları fark yoktur o kadar çok özledim. Yavaş yavaş devralmaya başlar. Biz otomatik pilotta Çünkü, bu bize oluyor fark başarısız.

Yaşam için önemli otopilot kullanarak, ama kapatmak edebilmek için aklın varlığı sahip değil. Sen uygun dikkat önemli ve onlara şeyleri düşünmek gerekiyor. Ağırlık, örneğin, gibi. Görmezden gelmek yerine, size kilo konum gerçeğine dikkat etmeniz gerekiyor. Bu ince düşünmeye başlamak gerekir.Her açıdan vücudunuzun bakan - ince düşünüyorsunuz kendinizi doğru dikkat ilgilidir. Kilolu bir kişi olarak kendinizi hayal, ama bir ince kişi olarak değil. Bunu yaptığınızda size kilolu yapmak alışkanlıkları fark etmeye başlayacaktır. Ne olduklarını farkında olmak, bu konuda bir şeyler yapmak için bir konumda olacaktır. Öz-bilinç her gün çalışılması gereken bir şeydir.

Kendinin farkında büyük olmaktan temettü. Her zaman otopilot kapalı tutmak için unutmayın. Bu İnce düşünmek sağlayacak - ve İnce olacak. Kilo daha kolay kaybetme yapmak istiyorum ... kilo kaybı bir destek vermek? Her madde kalori porsiyon başına sayılır, kullanımı çok kolay. Diyetler oluyor ve ağırlığı tekrar geri gelmek zorunda YORGUN? Hızlı ve kolay kilo vermek bir gerçekten ETKİLİ kilo kaybı programı ister misiniz? Nasıl sonsuza kadar yağ veda için güçlü olmak? Evet, yapabilirsiniz! Kilo verin, iyi hissediyorum ve bir milyon dolar bak! Bir ince, yeni bir merhaba demek için zaman!

0 yorum:

Yorum Gönder