5 Aralık 2011 Pazartesi

Kilo Aldıran Ciddi Hatalar ve Lida Hapı

Kilo konusunda günümüzde bir çok insan çok farklı ve çok ciddi sorunlar yaşamaktadır. Öyle ki; yaşanmakta olan sorunların en temel nedenleri kişilerin yaptıkları yanlış davranışlar nedeni ile meydana gelmektedir. Öyle ki; yapılmakta olan bu yanlışlar nedeni ile insanlar ciddi oranda kilo almaktadırlar. Bu nedenle eğer kilo almak istemiyor ve uzunca bir süre formda, sağlıklı yaşam sürmek istiyor iseniz sitemiz üzerinden sizlere sunmuş olduğumuz lida hapı ürününü tercih edebilir ve sorunsuz olarak kısa süre içerisinde forma kavuşma imkanı bulabilirsiniz.

Öyle ki; diğer sağlık sorunlarında da olduğu gibi; zayıflama ve kilo alma konusunda da en çok yapılan yanlışlıklar insanların ciddi oranda sorun yaşamasın ve kilo konusunda problemler yaşamasına neden olmaktadır. Bu nedenle de gerek beslenme aşamasında, gerek fazla kilolardan kurtulmak için mutlak suret ile dikkatli ve bilinçli bir biçimde hareket etmeniz gerekmektedir. Aksi durumlarda, ciddi oranda sorun yaşayabilirsiniz.
Kilo Aldıran Hatalardan Uzak Durun!
  • Herhangi bir yiyecek ya da ürün gördüğünüz zaman ” İşte ben buna dayanamam ” deyip yiyecekleri tüketmeyiniz,
  • Yemeklere, 1 tane yesem yeter deyip sonra bitirene kadar tüketim yapmayın,
  • Aç değilseniz bir besini asla tüketmeyin,
  • Normal gün içerisinde ki yemek tüketimi yerine ek olarak farklı besin tüketimi yapmamalısınız,
  • Gün içerisinde 3 öğün mantığı ile hareket etmek oldukça kötüdür ve yapılan en temel hatadır. Bu nedenle mutlak suret ile en az 6 öğün tüketim yapmalısınız,
  • Yemeklere önce bir daha asla bu ürünü yemeyeceğim, bu son olacak deyip; asla tüketmeye başlamayın.
Eğer, sizler yukarıda yer alan hatalardan uzak durur ve bilinçli bir  biçimde beslenerek hareket eder iseniz herhangi bir sorunu kilo konusunda yaşamadan çok daha sağlıklı ve sorunsuz bir yaşam sürmeniz mümkün durumda olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder